Jeg føler mig i live efter Narconons saunaprogram!

Home / Narconon Succeshistorie / Jeg føler mig i live efter Narconons saunaprogram!

Jeg havde aldrig virkelig indset, hvad alkohol kunne gøre, ikke kun mod kroppen, men også mod sindet. Alkoholen kunne hele tiden angribe ens følelser og holde dig i dets greb. Jeg var slet ikke en behagelig person. Folk irriterede mig altid. Jeg plejede at vågne op i dårligt humør og ville forblive i dårligt humør uden nogen grund.

Så kom jeg til Narconon og startede på saunaprogrammet.

Dette program er en sand livredder. Det gav mig et helt nyt og forfriskende syn på livet. Jeg opnåede mit fulde potentiale. Jeg føler mig virkelig skarp igen. Jeg er meget roligere nu. Jeg føler mig rigtig godt tilpas, mit sind er så klart og min krop er ren. Der er ingen giftstoffer efterladt i min krop. Jeg føler mig så let. Nu vågner jeg glad, og jeg er frisk hele dagen.

Jeg er i live og klar til at opnå meget mere i mit liv.

 

F. T.—Færdiggjort Narconon student

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *