Narconon forandrede mig og mit liv

Home / Narconon Succeshistorie / Narconon forandrede mig og mit liv

Narconon forandrede mig og mit liv. Før jeg kom her ødelagde jeg alt. Jeg får det bedre dag for dag, både fysisk og psykisk. Jeg ser ting meget mere klart nu. Jeg tænker mere klart og positivt. Nu vil jeg gerne forandre nogle ting i mit liv.

Jeg er mere aktiv. Jeg føler jeg er kommet tilbage på rette vej igen, og jeg er villig til at blive her. Jeg har det godt. Jeg tænker ikke på stoffer mere, og jeg vil ikke tilbage til det helvede igen.

Jeg kom til Narconon Europa og lavede sauna programmet. Nu føler jeg min krop og mit sind er clean. Jeg har et dejligt liv,fri for gift stoffer i min krop.

I.H.—Narconon Europa Graduate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *