Helsemesse i Vejle, Danmark

Home / messe / Helsemesse i Vejle, Danmark

Narconon Europa var en af udstillerne til Vejle Helsemesse den 5. og 6. marts. Formålet med udstillingen var at oplyse offentligheden om forskellige typer af alternativ behandling til rådighed både på udstillingen og gennem hele året i Danmark.

Der var mere end 60 udstillere til messen og nogle af de praktiserende leverede deres tjenester på stedet. F.eks. kunne folk betale for massage og andre helbredende procedurer, der ikke brugte nogen former for medicin, kun naturlig terapi. Vores opgave var at oplyse offentligheden om vores nye rehabiliteringscenter og tilbyde brochurer og bøger, der understreger hvordan Narconon programmet henvender sig til problemerne med stofmisbrug i samfundet og rehabiliterer dem, som er afhængige af alkohol og andre rusmidler.

Af de hundredvis af mennesker der deltog i udstillingen, var der mange der fortalte os om en ven eller et familiemedlem, der havde brug for vores hjælp. Dem vi talte med i længden, viste stor interesse for vores sauna afgiftningsprogram, og udtrykte, at det kun gav mening, at nogen med et misbrug af alkohol eller andre rusmidler ville være fysisk forgiftet. De blev oplyst om, at en stor del af tilbagefald kommer fra frigivelsen af disse stoffer, der er gemt i fedtvævet i kroppen. Flere erkendte, at de kunne lide tanken om et rehabiliteringsprogram der beskæftigede sig med de fysiske aspekter af afhængighed og ikke klassificerede afhængighed som en uhelbredelig sygdom.

Arrangementet var så vellykket, at vi har besluttet at gentage succesen på andre områder som en del af vores opsøgende arbejde.

For at gøre denne tur ekstra spændende organiserede vi en lodtrækning om et gavekort på 1.500 kr. til Bilka. Det var en kæmpe succes. Folk var begejstrede og deltog i stort antal. Vores heldige vinder blev Linda Jessen fra Jelling. Hun var meget glad for at vinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *