Saunatrinnet

Home / Saunatrinnet

saunaUdrensningstrinnet også kaldet “Sauna-trinnet” er en måde at få de giftstoffer, der i årenes løb er ophobet i fedtvævet, ud af kroppen. Studenten bliver hermed fri for uheldige konsekvenser af, at disse stofrester frigøres senere i livet. Så længe en misbrugers krop ikke er renset, vil der under fysisk aktivitet frigives små mængder stof fra fedtvævet til blodbanen, og selv om personen ikke føler sig “skæv” påvirker det alligevel centralnervesystemet og aktiverer trangen til stoffer, og har man så en dårlig dag, er chancen for tilbagefald meget stor.

Inden man starter på sauna-trinnet, er der et lægecheck af en læge, der ved hvad sauna-trinnet indebærer for kroppen. Studenten får vitaminer, mineraler og koldpresset olie hver dag på dette trin. Det menes, at vitaminerne nedbryder stofferne i fedtvævet og at olien erstatter noget af det ”dårlige” fedt, og derved letter deres udskillelse.

Til de enkelte punkter på undervejs er der instruktionsfilm, som viser de principper, der anvendes i løbet af hele programmet. Der bliver lagt vægt på, at den enkelte studerende har fremgang, og centrets kursusledere sørger for, at de studerende ikke springer over ting, de ikke forstår, samt at de kan anvende det, de har læst i praksis, før de går videre.

Mange misbrugere har flere forfejlede uddannelser bag sig, og ofte viser de sig ude af stand til virkelig at studere og få ret meget ud af det. Derfor er der meget fokus på de forhindringer, personen oplever under læringen, så han opnår udbytte, medens han studerer.

[huge_it_slider id=”2″]